lördag 18 juni 2011

Back home in da Västerås!


Bild: Jag och min förra häst Havanna, när man var lite mer fit for fight på tävlingsbanorna! :)

Kom hem till Västerås ikväll igen. Var nämligen och hälsade på den norra delen av vårt land, där jag tidigare bodde för att även hälsa på min mamma och mina vänner nu. Han inte träffa alla, var där bara från måndag kväll till natten mellan onsdag och torsdag bilade vi ner igen till Stockholm och hälsade på min gammel mormor i Stockholm. Vi övernattade där, var på gröna lund och gick på stan och kom hem nu ikväll igen till kära Västerås. Hälsat på min häst ikväll också. Har saknat min finaste Speedy jätte mycket.

Hur som helst pga. av detta EVA-virus vi har i stallet nu på Näs så hittar jag INGEN hovslagare som vill komma ut och ta risken. Helt hopplöst även fats det inte är "farligt" och så allvarlig, men jag förstår ju givetvis. Men som tur är så är Johan som har häst i stallet där han kan verka han provisoriskt och även spika på skon han har tappat, grrr!!!! Ja, är verkligen på tiden , men jäkla virus..
Ajja huvudsaken Johan nu hjälper mig och fixar detta provisoriskt och så får min riktiga hovslagare fixa det sedan när viruset är helt borta och vi kan börja leva "normalt" igen där på anläggningen.. Wiihooo, längtar!!

3 kommentarer:

  1. Sv; Vad coolt att den är så gammal! :) Hoppas hon får några år till! är hon frisk och så, eller börjar man märka på henne att hon är gammal? (svårt att äta och så) Jag hoppas mina shettisar blir gamla, vill ha många fina år med dom :)

    SvaraRadera

Din IP-adress sparas och kommentarer som anses stötande mot mig eller nära till mig raderas!