Sisterhood


Detta är då jag Sisterhood, men mitt riktiga namn lyder Jessica. Ni kanske undrar vem jag är?

Jag är en arbetande 20åring. Bosatt i Västerås som ligger i Västmanlands län. Tog studenten vårterminen/sommaren 2010 och gick samhällsventenskap med specialidrott ridning. Har absolute ingenaning vad jag vill bli, då jag blir stor. I september-oktober 2010 gick jag en bartenderutbildning i Thailand, Phuket igenom Europeiska Bartenderskolan. Jobbar just nu inom sjukvården på ett demensboende i Hökåsen/Västerås.

Annars är jag en helt hästtokig "liten flicka" som helst av allt skulle vela leva livet som Malin Baryard, eller någon annan stor/känd hoppryttare. Har nu bara 1 egen häst, som heter Speedy Delivery. Han har jag på en stor hästgård som ligger strax vid utkanten av Västerås i Hökåsen/Tillberga. Gården heter Näsgård. Där står kanske ca 60hästar. Vi har 2 ridhus, uteridbanor, hoppbana på gräs, terrängbanor i närheten, skrittmaskin och 2stora stall och även ett till stall som heter Stall Xena som ligger på gården också.

Mitt tidiga hästintresse började redan sedan små barnsben, var något som mina föräldrar trodde skulle avta. För vilken liten flicka har inte drömt om en egen häst? Men i mitt fall så har den drömmen alltid suttit kvar och efter många sköthästar, foderhästar, så stod jag där en dag med min alldeles egna häst. Har aldrig gett upp dessa vackra djur och kommer aldrig att göra. Med ambitioner och mål, så har jag tävlat både i hoppning och dressyr.

Annars älskar jag att umgås med min vänner, som alltid ställer upp och finns där för mig. Är väldigt tjejjig av mig vill säga utseende, smink kläder är något jag tycker är roligt också.

Så hur kom jag på mitt bloggnamn Sisterhood?
 Min jämnåriga styvsyster och jag har alltid vart super bra vänner och vi känner varandra utan och innan och har vuxit upp tillsammans sedan ca 3års ålder. Vi skrev Sisterhood till varandra, då det på engelska betyder Systerskap. Så ordet har för mig haft en betydelse, samtidigt som jag älskar att säga det. Ett vackert ord helt enkelt. Så när jag skapade min blogg år 2008, så var mitt bloggnamn redan givet. Ett namn som även sticker ut lite och inte är så vanligt.

Undrar ni något mera?
Skriv gärna en kommentar på bloggen eller mejla mig via: Sisterhood@hotmail.se