söndag 24 april 2011

Hur svårt är det att skriva namn och blogg/mejladress??

SVAR TILL ANONYM:
För det första, lättare att svara via din blogg. Om inte du har en blogg, skriv mejladress OCH NAMN. Blir bara irreterad då folk skriver det anonymt, frågar amn någonting bör man skriva vem det är som kommenterat/frågat detta.. Okej? :) BRA!

Hur som helst, JA enligt veterinären jag ahde så får jag ge kraftfoder SEDAN, emn INTE på en vecka. Man måste ju givetvis trappa upp det hela mycket långsamt, precis om jag gör med höet nu, även fast det var kraftfodret att fick foderstrupsförstoppning av. Jag vet att rickerna är större för ett sp kallat återfall om det fått dte en gång. Speedys normal temp är ungefär mellan 37-37,5. Så 38,1 var feber. Men han har normal temp idag igen, jag har noga och konstant kontakt med min veterinär. Ringde min veterinär direkt då ajgs åg han hade 38,1, men han hade absolute ingen symtom av foderstrupsförstoppningen så vi tyckte vi kunde avvakta till nu på morgonen men då var febern borta.. Så det går åt rätt håll! :) Men är väldigt intressant detta med tempen, då vissa tror att bara för att deras hästmligger högt i temp så är det normal för en annan. Men som en annan kommenterade också, så är det precis som vi människor induviduellt!

Nää, nu ska jag jobba!! Och ut och ge Speedy en till omgång hö, för han får lite med ofta just nu. Då min veterinär sagt det. Så stegvis om det går bra få vi trappa upp givan hö också. :)

3 kommentarer:

 1. sv: tack så mycket :D
  Tränset på bilden (som är produktbilden) är ett Henri de Rivel som en återförsäljare av Hansbo sport produkter kan beställa hem åt en.
  Har själv inte köpt det än men ska se om de finns hemma på Charlies, annars finns de att beställa här: http://www.hasttema.se/butik/product_info.php?cPath=70_318_149&products_id=1953 :D
  :)

  SvaraRadera
 2. SV: hahah ja! Men han har tappat en hel del nu under våren :)

  SvaraRadera
 3. sv: nejdå det finns i svart med men inte på den hemsidan :) finns iaf ett hemma här på EKO (jönköping) tror det är utgående modell

  SvaraRadera

Din IP-adress sparas och kommentarer som anses stötande mot mig eller nära till mig raderas!