fredag 15 april 2011

Film då Speedy gör "vacker hov" + bilder!

Min fina, söta Speedy ikväll!

Att han är söt? :))


"Videoblogg"/Film där ni ser då jag gör "vacker hov" på speedy. men var ju så mörkt ute att det var så svårt att se. får lägga upp en bättre film sedan! :)


Har vart ute på en liten mysig ridtur med Speedy ikväll, blev ingen som sagt lång tur. Men en så kallad lagom tur på cirkus 30min. Så blev ett lugnare pass. Han var så fin, dock lite tittig vid mörker, men hästar har ju en tendens att se "spöken". Imorgon hade jag tänkt köra upp speedy på föreningen och hoppträna och dessutom premiärhoppa på stora utebanan för första gången i år, spring feelings!!! Jag har även anmält mig och speedy till en klubbhoppning den 26april på höjden 80 och 90cm. 80cm tävlar ajg nog, men lite höjdnojjig som jag är(sitter i mig) så har jag haft en tendens att fega ut på tävling på slutet. men varför tvinga sig själv om amn blir lite nojjig då? men 80cm blir hur som helst och det taggar jag vilt inför!

8 kommentarer:

 1. sv. Tack snälla du! :D

  SvaraRadera
 2. sv. Chandon - Juventus - Carpaccio - Capitol I - Cor de la bryere. Jag tog in henne till Sverige från Tyskland när hon var nyss fyllda två så det ligger tyskt bakom henne =)

  SvaraRadera
 3. haha jaa han e som en liten busponny med ^^

  SvaraRadera
 4. Söt han är! :)

  SV: Bellan är 152cm hög.

  SvaraRadera
 5. sv. Ja :) Hon är f.2005, haft föl och dragit på sig en jäkla massa onödiga skador i hagen, inga allvarligare men pga dem så är hon bara riden i knappt ett halvår. Så hon är väldigt grön för sin ålder, ligger i fas med en 4 åring rent utbildningsmässigt :)

  Förhoppningsvis håller hon sig skadefri framöver så att vi får komma igång ordentligt :)

  SvaraRadera
 6. Varför ska du sälja Dennis när du köpte han alldeles nyss som sällskapshäst?

  SvaraRadera
 7. Ja en riktig söting är han! Det är mycket möjligt, jag är så dålig på och gissa sånt^^ Det är det jag inte vet faktiskt, han har ju så korta öron och inte jätte långa bakben, så tror inte det är en hare, men det är klart, det kan ju vara en korsning också :P

  SvaraRadera
 8. sv; åh tack så jätte mycket för alla fina ord<3<3

  låten heter : Ron Pope - A drop in the ocean :)

  Kram <3

  SvaraRadera

Din IP-adress sparas och kommentarer som anses stötande mot mig eller nära till mig raderas!