tisdag 22 mars 2011

En film, som plåster på såren!

Denna vecka har jag vart dålig på att uppdatera. Men har vart borta hela helgen med båda mina hästar, tillsammans med mina vänner Emma och Gabban. Vi har nämligen vart på våran hemma förening från Fredag till i söndags. Vi har haft hästarna uppstallade där och tränat i ridhuset i 3dagar. Tillsammans hade vi där 6 hästar. Så 6 hästar har vi motionerat varje dag. På fredagen blev det hoppning, lördagen blev det lite dressyr. Söndagen blev det hoppning igen. Vi har även sovit i klubbstugan på ryttarföreingen där. Har vart oerhört kul och mina hästar fick stå igår, måndag. Idag var jag ute i det otroligt fina vår vädret med +10 grader ute! Speedy var extremt fin idag att rida, känns verkligen att helgens träningar gett resultat..

Men eftersom min uppdaering vart rent uav usel i en vekas tid nu, så ger jag er lite plåster på såren med en film så länge. Har mycket bilder osv. som jag ska lägga ut senare också. Men hinner inte nu. Jobbar ikväll. Hur om helst så rider jag Emmas halvblod Racer på filmen. Emma ska kvala honom till SM senare. Så han är en riktig fining! Men var länge sedan jag hoppade så högt som på filmen, så jag är extremt ringrostig. Sedanär det i princip första gången jag hoppar Racer så där "seriöst" också. Så är inte alltid lätt att hoppa en främmande häst.

Just det Emma(ägaren) hoppar upp till 150cm på filmen!

2 kommentarer:

  1. ååh gud, träning! Kan knappt hålla mig tills jag och Jåmi får börja träna igen!

    SvaraRadera
  2. SV: Finns ju olika "grader" och uppfattningar om en rak rygg. Men några sadlar med rak bom är: Isabell Werth, Knights Lady Hawk, Tekna, Crown, Kentaur, Kieffer, nya Wintec dressyr, Bates Innova, m.m. Finns jättemånga! :-)

    SvaraRadera

Din IP-adress sparas och kommentarer som anses stötande mot mig eller nära till mig raderas!