lördag 8 januari 2011

Bilder från dagen!


Bilder; Wilmer & Speedy ïdag innan ridpasset
..
Förlåt, för en "urdålig" uppdatering..
Bloggandet kanske inte har legat högst upp på prioritets listan såhär kring jul och nyår.
Faktum är att jag även vart bortrest till Stockholm också, eftersom min pojkvän bor där. Jag kanske bara hade bloggtorka, men vet inte vad jag ska blogga om när jag inte är hemma med hästarna . Hästämnet är ju det jag kan blogga om och faktiskt är bra på. Det övriga intresserar inte mitt bloggande speciellt.. Tycker det kan vara kul att läsa andras stora bloggar som, Kissies, Kenza, Fokis och Paows blogg. Annars läser jag alla möjliga hästbloggar, vilket intresserar mig mer. Men som man brukar säga; En gång hästmänniska, alltid hästmänniska..
..
Låt mig komma till saken, idag var jag ute och red båda hästarna. Red Wilmer på kandar idag(se bilder ovan), han gick verkligen super fint som den läromästare han är. Han är ju riden på det mycket tidigare och tävlad MSV så för han var dt ingenting, medans man själv ringrostig på kandar(var bra länge sedan jag red på det nu) tycker det är lite knepigt i en början att få in det dära med 2tyglar. Vet hur man rider och håller tyglarna osv. som sagt ha ridit på dte mycket tidigare, men var många år sedan nu. Känns kul och peppande att man kommit framåt lite.
Speedy red jag knappt 30min idag, ja det var nog nästan at ta i. Var kanske bara 20-25min. Men vem ar sagt att det är längden på ridpasset som har betydelse? Han gick som på moln och jag bara älskar denna herre. Ett annat talesätt jag gillar är "Du kan ta min pojkvän, men min häst låter du bli". Jag är nästan villig att hålla med, jag tilbringar MYCKET mera tid hos mina hästar än vad jag gör med min pojkvän, i och för sig så bor min kille en bra bit och många mil ifrån mig. Men ändå spelar nog ingen roll att vi bott varandra nära, hade ändå vart mer hos hästarna än med min pojkvän. För skulle annars bara bli irreterad och trött på att vara med samma person. För jag är lite sådan, jag är hellre själv med hästarna än runt massa folk hela tiden.
..
Igår var ag iväg till ridhuset med båda hästarna och hopptränade, gick suuper!!
Bilderkommer imorgon kväll fårn träningen, Jenny Rehnman en hästfotograf var där och fotde alla. Så bilerna skulle jag få imorgon.. Spännande! ;)

8 kommentarer:

 1. Tack! :) Vilka söta hästar du har!

  SvaraRadera
 2. SV: Ja du jag tror tyvärr inte det är samma som på blogg.se som det är här på blogsport. Men du kan få en plats än då så länge och sen när du fixat det kan du ta min =)

  SvaraRadera
 3. sv: haha ja hon har verkligen massor med temperament, tack för tipset! jag smyger verkligen med innertygeln du vet en sådan svår vana som man aldrig lycka bli av med. Kolla gärna på andra filmklipp och ge kritik det är jättekul att höra :D

  SvaraRadera
 4. SV: Ja verkligen, det är självklart att man lyssnar på människors råd när de märks att de vet vad de pratar om.. Du är verkligen jätteduktig och jag har följt din blogg ett tag och blev jätteglad över att du kollade min ridklipp. Gör det gärna igen :D jag är öppen för kritik

  SvaraRadera
 5. SV: Jag måste verkligen få tacka dig 100ggr om för ditt inlägg! Blev verkligen jätteglad, jag behövde verkligen detdär. Även om jag försöker få såna elaka kommentarer att bara rinna av mig så är det svårt, men så kommer såna som du och gör det SÅ mycket lättare! :)

  Tack så mycket för ditt beröm oxå. :) Jag har startat en CR med min tjej en gång, dressyr alltså. :-) Vill väldigt gärna starta fler, men hon är väldigt speciell vilket gör det lite svårt. Men vi ska kämpa på så ska det gå så småningom. :-)

  SvaraRadera
 6. Vilka fina små herrar här på bilderna btw! ;)

  SvaraRadera
 7. Sv: Hur länge har du hållit på med hästar då? =)

  SvaraRadera

Din IP-adress sparas och kommentarer som anses stötande mot mig eller nära till mig raderas!