onsdag 15 december 2010

Dressyrträning m. båda hästarna!


Film:Jag & Wilmer från dagens träning, liten filmsnutt..

Dagens träning har gått super, Speedy gick bra, dock har vi en sådan liten svacka just nu då det känns som det går sämre i våran utvecklings stege. Men Kerstin min tränare tyckte han blivit finare oh jämfört med första gången hon såg honom så är det stor förbättring. Galoppen gick bäst idag, himmel har aldrig fått så fin höger galopp på honom. Så stolt över Speedy!


Wilmer gick super, var så sjukt underbart att träna en sådan fin läromästare för engångsskull.
Är bra att rida en lärmomästare och välutbildad häst på sidan av man rider en mer "outbildad" och grön häst. Nu är ju inte speedy "outbildad, outbildad" Men han är ju fortfarande grön trots allt och det kommer ta tid att kläcka skalet på honom, men han har sådan kapacitet och jag tror verkligen på honom. Ska verkligen kämpa med Speedy och få han till en riktig pärla, även fats en häst aldrig kan bli helt klar, för något finns det ju alltid att lära även den bäste! ;)

Vill bara säga att Kerstin är lätt den bästa tränaren jag tränat för, spelar ingen roll att jag tränat för duktiga dressyrtränare fårn södra sverige. Kerstin is the shit! Utan Kerstin ingen ryttare Jessica! Hon får mig verkligen att utvecklas, jag lär mig något, tar till mig på rätt sätt.. Vilket gör mycket. Tänk om hon kunde stå och skrika på mig varje dag , jag skulle bara bli glad!! Haha XD

7 kommentarer:

 1. Så fina ni är =)

  SV: Sant xD Men jag gillar svart xD

  SvaraRadera
 2. sv. haha hur menar du då? me uppdaren?
  han är 20 år så kanske därför ;)

  SvaraRadera
 3. sv : tack så jätte mycket ! Det samma :) ha en riktigt bra jul!

  SvaraRadera
 4. Sv.Fast de var konstigt att hon hade tränset på sen i omhoppningen.. Men men :) Nån dag får vi säkert veta ;)

  SvaraRadera

Din IP-adress sparas och kommentarer som anses stötande mot mig eller nära till mig raderas!