fredag 23 juli 2010

Dödsrushkanan

Kom knappt upp där, men det är ju ett lekland för barn.. (Eller?)

Dödsrushkanan(stupet), jag och lillebror i mitt knä. Och detta var leklandet för barn då, vad tänkte dem å när dem ställde in denna rushkana? Jag vågade knappt åka den.. :S
Igår var vi på ett sådant lekland för barn med min lillebror och jag skulle följa med min lillebror så han fick åka den stora rushkanan. Det är nog inte gjort att en vuxen person ska klättra och krypa runt i det dära leklandet för ajg kom knappt igenom "trappstegen" upp tilöl rushkanan, trångt som bara den.. Sedan när jag man väl var uppe vis rushkanan så fick jag dödsångest. Först så var det värsta barnanpassat upp till rushkanan, sedan när man väl är framme så är rushkanan bland av det värsta jag har sett. Den var verkligen rakt ner, jag kunde lika gärna hoppa från en klippa. Så kändes det och där uppe satt jag och tveka och fega mig med lillebror i knät. Asså den rushkanan kan ju knappast vara barnanpassat, det var ju ett stup ner! Hur som helst så gick dte bra att åka ner för den med även lilla lillebror i knät. Han tyckte det var super kul iallafall och när han hade åkt en gång ville han åka igen.. Så jag åkte den två gånger emd honom och ALDRIG igen.

1 kommentar:

  1. bra skrivet i kissies blogg. de borde låta henne vara. hon är den hon är. eller hur? vi kan inte vara lika allihopa..fan så världen skulle se ut då..

    SvaraRadera

Din IP-adress sparas och kommentarer som anses stötande mot mig eller nära till mig raderas!