tisdag 17 maj 2011

Bildbomb, b.la lite från hästgården där Speedy står nu!

Jag & Finaste Speedy i det lilla ridhuset, av de 2 ridhus som finns på gården. :)
Speedy i vattenspiltan i "mitt" stall.. :)Lite av stallplanen.. :)Från Speedy hage ser man det stora/nya ridhuset och stallen som även finns där..


Hämtar in Speedy från hagen =)


Speedy i vattenspiltan i vårat stall.. Igår, efter ridpasset..Första dörren som är öppen, där inne är vårat stall! :)


Speedy i sitt nya Scapa Sport schabrak + luva.Speedy i sitt nya Scapa Sport schabrak + luva!

Finaste Speedy!Min snygging!


Var i stallet länge idag, red först. Spöregnade idag så det blev att rida inne i ridhuset, stora/nya ridhuset hade dressyrträningar pågång så jag dressyrtränade själv fast i lilla ridhuset. Han var så fin min lilla Speedy, världens finaste ridtravare, så fin att amn inte ens märker att man sitter på en travare.. Som vilken häst som helst.


Efter ridpasset som inte blev särskilt långvarigt så mockade jag, fyllde hönäten i hans box + ikeakassarna med hö till personalen som jobbar där så de kan utfodra han morgon, lunch, middag och kväll..Även morgonens och kvällens kraftfoder. Sedan masserade jag speedy linimenterade både rygg och ben. Sedan kollade jag lite då Ida en hopptränare här nere hade hoppträningar på stora utebanan här på gården. Blev väldigt sugen på att hoppa.. Ska anmäla mig själv till hoppträningar nu snart oxå, vill bara komma in i den nya miljön lite först. Men jag ska då anmäla mig till derssyrträningar, hade tänkt ringa en dressyrtänare som finns där jag har Speedy och fråga när det passar.. Men imorgon ska jag på informationsmöte på nya jobbet och direkt efter det, ska jag till stallet och hoppa Speedy lite själv på utebanan om vädret tillåter, givetvis! :)


With love,,

Sisterhood


3 kommentarer:

Din IP-adress sparas och kommentarer som anses stötande mot mig eller nära till mig raderas!