måndag 18 april 2011

Film från dagens hoppträning..Typ första hoppfilmen på mig och Speedy, hara nnars bara en massa kort då vi hoppar. Men travhoppar Speedy bara än, visst han hans gallopp är bra men känner att han måste bli mer rutinerad och ah mer koll på läget innan vi går ett steg längre, om ni förstår vad jag menar. Speedy skötte sig exemplariskt idag, JAG däremot har ALDRIG vart så hopprädd. Vet inte varför, jag var inte såhär i lördags då ajg var där och hoppade lite cokså. Men jag gynnade verkligen inte Speedy idag i hoppningen, ajg var extremt spänd och nojjig och tänker på allt som akn hända istället för att det ska gå bra. Jag hade absolute NOLL självförtroende idag då vi hoppade. Eftergiften som jag brukar var lite FÖR BRA att ge, den var istället INTE där och jag spände mig och satt som en pinne och var rädd istället.. Jag hade det verkligen kämpigt idag, men vi hoppade en bana på 80cm som ni ser på filmen med bara ett pet och det var ju så klart MITT FEL. Men jag brukar hoppa bättre än så här, men som sagt vet inte vad som flög i mig idag.


Det blåste däremot extremt mycket, trots att solen var framme. Och det gynnade vell inte heller hästen och då blev ju hästarna väldigt spända och stressade av alla vindar. Så akn tänka mig att dte var därför jag satt och spände mig och blev så rädd då jag kände hästen var det också.. För flög runt virvelvindar med sand på ridbanan och de tyckte inte Speedy om, det var ju läskigt!

1 kommentar:

  1. Han hoppar fint! :-)

    Men det är svårare för en häst att travhoppa än att galopphoppa, så är han orutinerad och har en bra galopp så hade jag personligen mkt hellre galopperat för att få ett flyt i det hela. :-) Men du har säkert en tanke bakom de hela så. :)

    SvaraRadera

Din IP-adress sparas och kommentarer som anses stötande mot mig eller nära till mig raderas!