söndag 13 februari 2011

Körde av vägen igår kväll med hästana i!


Igår var inte min kväll helt enkelt, skulle iväg och hoppa med Speedy. Dennis fick följa med i transporten. Skrittade honom i ridhuset. Hoppningen med Speedy gick inte bra igår. Han har verkligen vart jätte fin den senaste tiden men igår var det varken hans eller min kväll.
.
Påväg hem så började en av hästarna toksparka i transporten, transporten började som gunga efter bilen och därefter fick bilen sladd. Och sedan började hela ekipaget, bil och transport snurra runt och slängas på vägen. Ner i diket, upp på vägen, ner i diket, upp på vägen, sedan ner i diket för att sedan fastna. Detta har alltid vart min fasa att ngt liknande skall hända med hästar bak i transporten.
.
Men Veterinären kom dit och hästarna var oskadda, bra lämpligt chockade. Annars så var dem otroligt lugna trots situationen. Nu verkar dock hästtransporten inte vara i sitt bästa skick, oh kanske där med inte går att rädda...

3 kommentarer:

  1. oj vågar du köra häst i en enaxlad transport? kanske är ödet att den är kvaddad så kan du köpa en boogie och slippa sånt här igen! :)

    SvaraRadera
  2. Oj va otäckt!!! Tur att alla klarade sig bra!

    SvaraRadera
  3. Men gud så hemskt! Det är verkligen min största mardröm att köra i diket med hästarna! Tur att det gick bra med dem iaf!

    SvaraRadera

Din IP-adress sparas och kommentarer som anses stötande mot mig eller nära till mig raderas!