torsdag 17 februari 2011

Fullblodsböckerna..

Jag är nu inne på bok nr: 5 av fullblods serien.


Jag & våran vovva Fix, vovven ser as grym ut här. Lite såhär onskefull ut.

Vi alla "hästjäntor" har vell gått igenom denna pollux fas. Var så många år sedan nu, men jag har kvar alla fullblodsböckerna. Jag är en liten boklus, då det gäller hästböcker, självbiografier och verklighetsbaserad böcker. Men gillar som samma kategorier inom filmvärlden.
"Vi alla hästjäntor har vell gått igenom denna pollux fas"
Jag älskar dessa fullblods böcker, kommer aldrig att växa ifrån dem. Jag vill samla på mig alla böcker av serien och kunna sträckläsa den bok för bok. Just nu innefattar min lilla samling ungefär 30 fullblosböcker, kanske mer? Har inte räknat.
.
Tidigare så började man läsa serien på bok nummer 20 typ. Sedan läste man nästa bok på nummer 34. Ja, nu vill jag börja om helt från början. Är nu på fullblod 5, har boken efter också. Men fullblod 7 har jag inte än, likaså 8 och är ju som snart där.
.
Så om du har bok nummer 7 eller 8, eller kanske både och av fullblodsböckerna?
Skriv då här om du vill sälja dessa böcker då till mig, eller kontakta mig via mejl: sisterhood@hotmail.se

9 kommentarer:

 1. SV: Tack så mycket, roligt att du tycker det! :)

  SvaraRadera
 2. sv: ojoj!! förlåt så väldigt mycket!! :( jag loggar aldrig in på min mejl, så jag glömde bort det :( brukar annars alltid göra bildlänks byten bara via kommentareri bloggen! förlåt så väldigt, var absolut inte meningen!

  ska lägga in den på en gång!

  kram julia

  SvaraRadera
 3. Hej ! vad kul ^^ ja klart de e en ridtravare ja har :D haha !

  SvaraRadera
 4. Super fin ! Hur länge har den varit ridhäst ? :)

  SvaraRadera
 5. Åh fullblodsböckerna... Man blir nästan lite nostalgisk nu, de och Britta och Silever böckerna!

  SvaraRadera
 6. Åh, fullblodsböckerna dom är ju lätt dom bästa hästböckerna! Syrran har alla ändå från början, synd bara att vi i Sverige ligger så mycket efter, i USA har det getts ut många fler böcker..

  SvaraRadera
 7. Åhh, fullblodsböckerna! Älskar dem! Är på 5:an, men har den inte... Har kollat i flera månader men hittar aldrig 5:an, känner du någon som säljer den?

  SvaraRadera
 8. Åhh, fullblodsböckerna! Älskar dem! Är på 5:an, men har den inte... Har kollat i flera månader men hittar aldrig 5:an, känner du någon som säljer den?

  SvaraRadera
 9. Åhh, fullblodsböckerna! Älskar dem! Är på 5:e boken men har den inte. Ingen på internet säljer den typ. Känner du någon som säljer eller lånar ut den?

  SvaraRadera

Din IP-adress sparas och kommentarer som anses stötande mot mig eller nära till mig raderas!