fredag 5 november 2010

Uteritt!


Speedy kan konsten att göra roliga grimarser! ;P


Finaste Speedy innan jag rakade honom! :-)

Runt nio tiden imorse så begav jag och min syster ut på en ridtur med båda hästarna.
jag red Speedy och min lillasyster Eliot. Red kanske ca 45min, det var så fruktansvärt härligt att rida idag, vet inte varför. Men var ovanligt härligt! Blev en ridtur i skogen, som slutade nere vid våran affär här vi bor och så traskade vi hemåt därifrån. Jag kan faktiskt inte säga en ända gång det har gått dåligt att rida Speedy, tycker han sköter sig exemplariskt och vi passar verkligen varandra. Jag kan säga att det är få hästar som det verkligen har känts såhär bra med redan från första början. Vilket ju givetvis är otroligt positivt.

Ja just det, på onsdag skall jag dressyrträna för Kerstin en dressyrtränare på klubben. Känns otroligt bra att komma igång att träna för någon tränare igen. Vilket behövs för min del, behöver någon som står och tjatar på mig för att jag egentligen ska utvecklas ordentligt. Och jag har misstankar på att det finns en hel del angående speciellt min hand att påpeka på och det vet jag ju själv, men tycker ändå den har blivit mycket bättre. Sedan min blick som gärna faller neråt mot hästen och mina axlar som behöver dras tillbaka. Men ingen kan ju någonsin bli bäst, men för att komma ett steg närmare en bättre ryttare så behövs det någon som är där och säger vad du skall göra. Och alla har vi ju våra olater, men allting går bara man vill.


Sedan har jag hört av mig till KRAFFT angående foderstatsrådgivning till Speedy, så vi ska se vad de tycker jag borde ge för att få en så bra och balanserad och anpassad foderstat som möjligt. Vilket är super viktigt! :-)

1 kommentar:

  1. SVAR: ja, han är oerhört fin! ägs av min bästa vän, figgeplutts.blogg.se
    Har du egen äst?

    SvaraRadera

Din IP-adress sparas och kommentarer som anses stötande mot mig eller nära till mig raderas!