tisdag 2 november 2010

Mycket gjort under dagen..


Mmm, GLÖGG!!!


Gissa vem detta är då? ;)

Efter denna dag så kan jag inte allt annat än att vara lite stolt över mig själv, med tanke på allt jag hunnit med idag. Jag gick upp kl 6 imorse, gick ut gav över 60djur mat, min mamma och de är bortresta och jag har hand över alla mjölkkor här på gården, alldeles själv! Det är 60kor som ska matas, mölkas, mockas åt, lägga dit nytt spån både morgon och kväll. På det har jag även hästarna hemma på gården som skall motioneras, tas hand om osv. Har även hunnit en sväng in till stan med Emelie som äger Eliot till granngården och köpt mer foder åt hästarna, käkade lite i stan innan jag skulle hem och jobba med alla djur igen.

Sedan har jag även hunnit gjort världens godaste mat hemma nu på kvällen, spagetti m. köttfärsås fast med älgfärs. Med egen skjuten älg. Eller ja, min "pappa" jagar så tog lite älgfärs från en av älgarna han skjutit. Gjort även lite glögg nu så här mot kallare tider och jag kan alltid dricka glögg, älskar glögg!! Så gott!!

Har även kollat på bartenderskolan som går på TV3 och kan inget annat än sakna Thailand, bartenderutbildningen coh alal människor jag mötte där när jag sitter och ser det på TV. Galet vad jag saknar det!

3 kommentarer:

 1. sv; vad roligt <3 ^^ Jo det måste jag absolut göra <3 Får se när det passar oss båda :) Blir kul att se hur han har det ;) Kram

  SvaraRadera
 2. Tjing :)
  Speedys gamla matte här :) Hörde att det är du som har honom nu, vore kul om jag fick komma och hälsa på nån gång :) Marie www.tanne.blogg.se

  SvaraRadera
 3. SV finns på tex ebay.de kostar ca 6-700 kr

  SvaraRadera

Din IP-adress sparas och kommentarer som anses stötande mot mig eller nära till mig raderas!