lördag 4 september 2010

Sunshine!

Solen lyser från våran köksfönster!

I princip hela augusti bestod utav regn, så att solen äntligen kommer fram igen har jag ingenting emot! Men om en vecka drar jag till Thailand så jag har ju en månad till av sommar, vilket jag inte tackar nej till direkt. Sommaren i Sverige gick så otroligt fort i år, när den väl varade var den super varm. Men kylan kom direkt verkligen.

Eftersom jag åker till Stockholm på onsdag så måste jag snart börja packa för nästan 6veckor. Hur ska jag få plats med 6 veckor i en resväska? Kan lämna in kläderna på tvätt i Thailand vilket bara kostar några kronor, i princip och då får du kläderna tvättade och strykna. Så egentligen behöver man inte ha med sig så jätte mycket kläder, då man kan tvätta kontinuerligt. Men man lär ju säkert köpa mängder av kläder där också, så för det priset man får ett plagg för i Sverige får man säkert 2-3 plagg för i Thailand, minst!
Resefeber, kan jag lova att man börjar få och vi får hoppas det inte regnar mycket då jag är i Thailand, vilket vore trist! Men man tycker ju att man inte skall ha otur i en hel månad i sträck med vädret..

Jag & en av mina unghästar Mayenne som jag sålde i januari - 2010.

1 kommentar:

Din IP-adress sparas och kommentarer som anses stötande mot mig eller nära till mig raderas!