måndag 8 februari 2010

Mayenne


Imorgon så besiktas nog till största sannolikhet Mayenne, om nu det går bra så blir hon nu såld. Känns konstigt, jag har nu nästan ändå haft hon i 2år och idag och igår då jag gick ut i stallet och jag verkligen tänkte på det, så blev jag nästan gråt färdig. Hon har vart mitt liv och nu skall hon tillhöra någon annan. Tanken slår mig hela tiden och faktiskt första gången jag säljer en häst som är i min egna ägo, har vart med om att hjälpa och ha hästar som andra äger som dom skall sälja. Men jag har ju Goj och Jolly, men ändå. Man får en speciell relation mellan sig och sin häst och alla ryttare vet nog vad jag pratar om då. Det kommer bli jobbigt, men jag skall ju nu också utomlands och jag kan verkligen int ha 3hästar just nu, då syftar jag på skolan speciellt, bara den tar mycket tid blir helt enkelt för mycket. Vill inte gå in i väggen..

Jolly har fått vilodag idag, han gick varje dag förra veckan så ahn behövde en väl fötjänt vila. Har ju ev hoppträning imorgon kväll eller på söndag och ev. dressyrträning nu i veckan. Men har ej betsämt om jag skall träna för Claes på tisdag(imorgon) eller för Buster på söndag. Beslutångest..

2 kommentarer:

  1. Hej! vad kul det låter,har du redan kommit in`?allt betalt o klart?
    Men önskar dig all lycka:)

    SvaraRadera
  2. Svar Soffi:
    Kommit in? Det r bara att anmla sig ingen speciellt "uttagning" osv. Bara att snmla sig, betala osv sedan är det klart ;) Tack så mkt! :D

    SvaraRadera

Din IP-adress sparas och kommentarer som anses stötande mot mig eller nära till mig raderas!